TAG TEAM STUDIO 2020

GRIP MEG 2020 Charcoal on paper and cardboard, about 35 m²

GRIP MEG 2020 Charcoal on paper and cardboard, about 35 m²

Working period and two-days-show at Tag Team Studio 18. June - 5. Juli 2020

With the intention to explore possibilities connected to spacial matters, light and perception, I made this site-specific drawing. All of it was made during my working period at the gallery.

Project Plan (in Norwegian):

Mine installasjoner kan sees som forestillinger om rom utspilt i rommet. Som billedkunstner har jeg stadig en trang til å utforske og forandre rommene jeg befinner meg i, og jeg går gjerne direkte til verks. Gjennom maleri eller tegning på vegger, gulv og tak forsøker jeg på den ene siden å forsterke- og på den andre siden å omdefinere rommet jeg arbeider med. Slik rommet omslutter kroppen er kroppen tilstede i verket. Jeg er opptatt av hvordan arbeidet endrer form med betrakterens bevegelser; forskyvningene som gjør at nye sammenhenger dukker opp og andre faller bort.

Jeg ønsket å bruke perioden i Tag Team Studio til arbeid med tegning i rom og da med et spesifikt fokus på hjørnet. Hjørnet, der hvor rommets ulike plan møtes, bærer i seg en hel del muligheter for undersøkelse knyttet til rom og flate. Rommet jeg arbeidet med hos Tag Team Studio har den hvite kubens nøytralitet, samtidig som det har en særegen takkonstruksjon som jeg ønsket å ta tak i. Arbeidet fokuserer på arkitekturen, det sanselige og kroppslige. Tittelen referere på ulike plan til min egen prosess med dette arbeidet. Samtidig kan den være en stemme fra vår tid som jeg håper har gjenklang i verket.

During the show, I also used the rest of the exhibition space to show various charcoal drawings:

DSC07522.jpg
DSC07555PERSPEKTIVcrop.jpg